Valokuvaaja

Mukava kun löysit sivuilleni!

Hei, olen Marjo, valokuvaaja Vantaan Kuninkaanmäessä. Olen itsekin äiti, joten vauvat, lapsiarki ja lasten kanssa touhuaminen on tosi tuttua. Lapsien kuvaaminen on antoisaa ja välillä myös haasteellista, mutta se tekee työstäni mielenkiintoista. Jokainen lapsi on oma persoonansa ja sen ujoimmankin lapsen kanssa saadaan alkujännityksen jälkeen kuvat aina otettua. Keskityn jokaiseen vauvaan ja lapseen täysin jokaisessa kuvauksessa, jotta saadaan parhaimmat otokset talteen.

Pyrin luomaan kuvaushetkestä mukavan ja koetan saada lapset rentoutumaan kuvaus ajaksi. Välillä leikitään ja hassutellaan. Yksivuotiaista näkee jo hyvin lapsen persoonan. Toiset ovat kovin iloisia ja mutkattomia ja toiset jännittävät ja ovat arkoja. Myös lapsen vireys vaikuttaa suuresti kuvaukseen. Siksi lapsen ollessa kipeänä, en suosittele ollenkaan kuvausta. Pienten lasten kohdalla päiväunet kannattaa ottaa huomioon kuvauksen ajankohdan kannalta.

Vastasyntyneiden vauvojen kuvaukset määräytyvät täysin vauvan mukaan. Kaikki vauvat ovat erilaisia ja kuvaus etenee rauhallisesti vauvan tahtiin. On vauvoja, jotka nukkuvat sikeästi läpi kuvauksen. Ja myös haastellisempia vauvoja, joille äidin syli tuntuu parhaalta paikalta olla tai he kärsivät vatsavaivoista. Silloin yleensä kuvaus kestää pidempään ja edetään otos kerrallaan taukoja pitäen. Pyrin kuvaamaan aina vauvan niin, missä asennoissa hän tykkää olla tai mihin asentoon hän luontevasti asettuu.

Kuvaan pääosin studiossa, joka sijaitsee kotini tiloissa. Kesäisin ja syksyisin myös miljöössä. Kuvaustyylini on aika pelkistetty ja käytän kuvissani rekvisiittaa maltillisesti. Tykkään, että lapsi on kuvissa pääosassa eikä rekvisiitta vie liikaa huomiota.

Tykkään työstäni, jossa yhdistyvät rakkaus lapsiin, luovuuteen ja taiteeseen. Lisäksi koen antoisina ja mieleenpainuvina ihmisten kohtaamiset. Palkitsevinta on kuulla, että kuvauksesta jäi hyvä fiilis, tunnelma oli mukava ja kuvat olivat ihania!

Mielelläni ikuistan teidän pienokaisenne ja perheenne ikimuistoisiin kuviin. Lämpimästi tervetuloa kuvauksiin!

Asiakkaiden palautteita:

 • Aivan ihania kuvia! Kiitos paljon! Kuvauksissa oli muutenkin mukava tunnelma ja kiva kun isosiskokin viihtyi pitkän odottelun ajan hyvissä puitteissa.
 • Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta!
 • Kiitos aivan ihanista kuvista jälleen! <3 Palataan kuvausasiaan taas ensi kesänä!
 • Aivan mielettömän hyviä kuvia! Kiitos!
 • Olipas erittäin vaikea valita jälleen kerran. Ihania kuvia olit ottanut!
 • ”Äiti, milloin mennään taas Marjon luo valokuvaukseen” tyttö 3v. <3
 • Mahtavaa, kiitos Marjo! Upeita kuvia, ollaan kyllä tosi tyytyväisiä.
 • Kiitos ihanasta valokuvauskokemuksesta! (vastasyntyneenkuvaus)
 • Kiitos kaikista mielettömän ihanista kuvaushetkistä. Aiomme lämmöllä suositella yritystäsi jatkossa muille perheille.
 • Kiitos hienoista kuvista! Osa niistä päätyy kotimme seinälle. Oli kiva käydä taas luonasi kuvattavana.
 • Taas kivoja kuvia tuli. Sait ihanasti ikuistettua lapsemme omana itsenään.
 • Työkaverini oli saanut lahjakortin sinulle vauvakuvaukseen ja oli valtavan tyytyväinen kuviin. Suositteli lämpimästi sinua.