Valokuvaaja

Hei, mukava kun löysit sivuilleni!

Olen Vantaalla asuva valokuvaaja, vaimo ja 9-vuotiaan pojan äiti. Valokuvaajana olen toiminut päätoimisesti vuodesta 2017. Asiakkaani ovat erityisesti vastasyntyneet vauvat, puolivuotiaat, 1-vuotiaat ja perheet. Toki kuvaan kaikenikäisiä lapsia ja vauvoja myös.

Pyrin luomaan kuvaushetkestä mukavan ja koetan saada lapset rentoutumaan kuvaushetkeksi. Välillä leikitään tai hassutellaan. Yksivuotiaista näkee jo hyvin lapsen persoonan. Toiset ovat kovin iloisia ja mutkattomia ja toiset jännittävät ja ovat arkoja. Myös lapsen vireys vaikuttaa suuresti kuvaukseen.

Vastasyntyneiden vauvojen kuvaukset määräytyvät täysin vauvan mukaan. Kaikki vauvat ovat erilaisia ja kuvaus etenee rauhallisesti vauvan tahtiin. On vauvoja, jotka nukkuvat sikeästi läpi kuvauksen. Ja myös haastellisempia vauvoja, joille äidin syli tuntuu parhaalta paikalta olla tai he kärsivät vatsavaivoista. Silloin yleensä kuvaus kestää pidempään ja edetään otos kerrallaan taukoja pitäen. Pyrin kuvaamaan aina vauvan niin, missä asennoissa hän tykkää olla tai mihin asentoon hän luontevasti asettuu.

Kuvaan pääosin studiossa, joka sijaitsee kotini tiloissa. Kesäisin ja syksyisin myös miljöössä. Kuvaustyylini on aika pelkistetty ja käytän kuvissani rekvisiittaa maltillisesti. Tykkään, että lapsi on kuvissa pääosassa eikä rekvisiitta vie liikaa huomiota.

Tykkään työstäni, jossa yhdistyvät rakkaus lapsiin, luovuuteen ja taiteeseen. Lisäksi koen antoisina ja mieleenpainuvina ihmisten kohtaamiset. Palkitsevinta on kuulla, että kuvauksesta jäi hyvä fiilis, tunnelma oli mukava ja kuvat olivat ihania!

Mielelläni ikuistan teidän pienokaisenne ja perheenne ikimuistoisiin kuviin. Lämpimästi tervetuloa kuvauksiin!

Asiakkaiden palautteita:

  • Aivan ihania kuvia! Kiitos paljon! Kuvauksissa oli muutenkin mukava tunnelma ja kiva kun isosiskokin viihtyi pitkän odottelun ajan hyvissä puitteissa.
  • Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta!
  • Kiitos aivan ihanista kuvista jälleen! <3 Palataan kuvausasiaan taas ensi kesänä!
  • Aivan mielettömän hyviä kuvia! Kiitos!
  • Olipas erittäin vaikea valita jälleen kerran. Ihania kuvia olit ottanut!
  • ”Äiti, milloin mennään taas Marjon luo valokuvaukseen” tyttö 3v. <3
  • Mahtavaa, kiitos Marjo! Upeita kuvia, ollaan kyllä tosi tyytyväisiä.
  • Kiitos ihanasta valokuvauskokemuksesta! (vastasyntyneenkuvaus)